wijgmaal.be - wijgmaal digitaal ::: wijgmaal |.be|.eu|.net|.info| ::: Wijgmaal, Leuven, Belgium
Wijgmaal - wijgmaal.be
Parochienieuws
Uitgave: 05.11.2018
afbeelding EUCHARISTIEVIERINGEN

Vrijdag 9 november
14.30 u. Mis aan het WZC van Wijgmaalbroek

Zaterdag 10 november
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 11 november
09.30 u. Jaargetijde voor Karel Devry
18.15 u. Klokken luiden voor de vrede

Zaterdag 17 november
18.00 u. Gebedsmoment

Zondag 18 november
09.30 u. Mis voor de Parochie
Voorganger: Dirk De Vis

FONDS PAROCHIALE WERKEN
Het rekeningnummer voor het fonds Parochiale werken: BE76 7343 2900 3595.
Vermeld bij uw milde schenking volgende vermelding: Parochiale Werken Wijgmaal

PAROCHIEBLAD
Heeft u uw parochieblad niet ontvangen? Bel naar 03/210 08 30, geef uw naam en volledig adres op en alles komt in orde.

TEKSTEN PAROCHIEBLAD
Heb jij ook nieuws van je vereniging, van je wijk, van je buren, en zou je die willen laten publiceren in het parochieblad? Graag 2 weken voor verschijnen bezorgen aan Marc Van Den Broeck: marc.van.den.broeck@telenet.be.

ZONESECRETARIAAT - RAND
Voor het bestellen van missen en binnenbrengen van documenten i.v.m. inschrijvingen vormsel, eerste communie enz. kan u beperkt terecht op dinsdagvoormiddag van 10.00u tot 11.00u. De aanvragers voor een doopsel verwijzen we naar 1 centrale persoon voor de zone Leuven aan de Dijle - Rand, namelijk mevr. Nelly Mestdagh, die de centralisatie van al de doopaanvragen doet in de geloofsgemeenschappen. Hier kan men gerust bellen op het nummer 016 44 51 32 of op nummer 0472 60 41 83.AGENDA


SAMANA - BESTUURSVERGADERING
Op dinsdag 13 november om 09.30u is er SAMANA bestuursvergadering in de pastorie.

SAMANA - PANNENKOEKEN FEEST
Naar jaarlijkse traditie houdt Samana Wijgmaal haar jaarlijkse pannenkoeken feest ! Deze gaat door op zondag 25 november om 14 uur in het Ymeria Complex , Pastoor Bellonstraat te Wijgmaal. Op het menu: vers gebakken pannenkoeken met suiker en stroop, een grote keuze uit super lekkere vlaaien, streekbiertjes en .de Crea Club ! Hun creatieve geest heeft weer echte kunstwerkjes getoverd en ze zijn ook te koop. De voorzitter Wim Van Olmen en zijn bestuur heten U van harte welkom .

PAROCHIEPLOEG VERGADERING
Op dinsdag 13 november om 14.00u is er Parochieploeg vergadering in de pastorie.

VAARTTEATER - NIEUWE PRODUCTIE
De Wijgmaalse theatergroep Vaartteater brengt u weer een nieuwe productie: de komedie 'Ernst!' in een tekst van Oscar Wilde en in een regie van Katrien Put. De komedie van Oscar Wilde is een wervelwind van complicaties rond wisselende identiteiten. Ze schittert door de tekening van de kleurrijke personages en de talrijke spitsvondige ironische woordgrapjes. Het verhaal is als volgt: de vrienden Jack & Algernon zijn gentlemen in het Londen van de jaren '20. Jack geeft zich uit als Ernst. Hij wil huwen met Gwendolyn, het nichtje van zijn vriend. Algernon verneemt dat Jack de voogd is van een knappe jongedame, Cecily. Hij trekt naar het plattelandshuis van Jack, waar hij zich voorstelt als dien broer Ernst. Ze vallen voor elkaar. Beide meisjes zijn gek op hun Ernst. Maar wie is nu de ware? Acteurs zijn Lies Barrette, Christophe Bonjean, Anita Cluyts, Wim Huybrechts, Carla Van Ryne, Gerrit Van Criekinge, Joppe Frateur, Eef Verbeke, Tinne Verbiest en Mike Versonnen. Data van opvoering zijn: 30 november, 1, 7 en 8 december 2018 om 20.00u. Locatie is zoals altijd in de oude Gemeenteschool, Baron Descampslaan 105. Een ticket kost 8 euro, kinderen onder 18 jaar betalen 5 euro. Neem alvast een kijkje naar de website: www.vaartteater.be voor bijkomende info en reservatie. Bellen kan ook op 0493 11 18 85.
opmerking - toevoeging - probleem printvriendelijke pagina naar begin van deze pagina